Procesul de inchiriere al unei masini a devenit din ce in ce mai simplu in ziua de azi datorita tehnologiei. Odata cu simplificarea acestui proces am adaugat cateva optiuni suplimentare care va imbunatatesc experienta si va satisfac toate nevoile. Prioritatea noastra este protejarea si asigurarea unui nivel cat mai inalt de confort pentru clientii nostri.

Va stam la dispozitie cu urmatoarele optiuni suplimentare:

1.      Lanturi zapada – Aceasta optiune este disponibila pentru sezonul rece atunci cand porniti la un drum mai lung. Asigura circulatia in siguranta si va protejeaza de alunecari pe drum sau derapaje.

2.      GPS – va ajuta sa va pozitionati in spatiu in timp real, creeaza rute personalizate sau scurtaturi spre destinatie, ofera indicatii continue si va reconfigureaza treseul in cazul in care deviati de pe drumul bun. Este foarte util pentru toate tipurile de calatorii, fie ca sunt de recreere, fie ca sunt in scopul serviciului, te va ajuta sa calatoresti eficient.

3.      Scaun copil – ofera protectie si confort pentru copii mici care, in mod normal, nu pot sta nemiscati. Este foarte util pentru calatoriile scurte si lungi deoarece protejeaza copilul in cazul unor accidente. De asemenea ofera confort si parintilor care nu mai trebuie sa il tina pe copil in brate ca sa nu se loveasca.

4.      Sofer – va punem la dispozitie sofer profesionist 8 ore ore zi pentru ca voi sa va bucurati de drum fara stresul de a conduce. Aceasta optiune este ideala atunci cand doriti sa va relaxati pana la destinatie sau daca sunteti intr-un oras nou in care nu ati mai fost.

Va oferim servicii de inchirieri masini Cluj cu toate optiunile suplimentare care va vor usura calatoria din toate punctele de vedere. Pentru alte detalii despre masini sau informatii despre serviciile noaste, nu ezitati sa ne contactati.