Situat in Transilvania, orasul Cluj-Napoca este centrul cultural si economic al acesteia. Orasul prinde viata cu ajutorul oamenilor, localurilor de specialitate si al arhitecturii impresionante. Energia si atmosfera orasului sunt unice si va face pe oricine sa se indragosteasca. Pentru a profita de tot ceea are de oferit orasul va recomandam urmatoarele obiective turistice:

1. Parcul Central – Este locul perfect pentru relaxare, unde esti inconjurat de natura. Iti poti petrece toata ziua aici stand intr-un hamac sau pe iarba, citind sau organizand chiar un mic picnic cu prietenii. De asemenea in parc se afla Centrul de Cultura Urbana Casino care reprezinta un veritabil palat care creeaza o efervescenta culturala. Aici se organizeaza anual diverse festivaluri care promoveaza cultura.

2. Piata Muzeului – Este alcatuita dintr-o zona pietonala pitoreasca plina de terase si tarabe cu farmec. Drumul este pavat cu pietre, lucru ce da o atmosfera medievala perfecta pentru a evada putin de stilul de viata contemporan din restul orasului. Aici se afla si una dintre cele mai vechi cladiri de cult clujene si aceasta este Biserica Franciscana.

3. Grădina Botanică Alexandru Borza – Cu o diversitate mare de plante si o marime spectaculoasa, gradina reuseste intotdeauna sa impresioneze. Este usor de ajuns la ea, fiind situata in apropierea centrului orasului si are tarife mici in comparatie ceea ce o ofera.

4. Biserica Sf. Mihail – Constructia acesteia a inceput in anul 1316 si a fost finalizata in anul 1860 cand a fost construit turnul cu ceas. Este o emblema pentru Cluj-Napoca deoarece este o cladire plina de istorie aflata chiar in inima orasului.

Orasul Cluj-Napoca are multe de oferit si primeste pe oricine cu bratele deschise, iar noi va oferim servicii de rent a car Cluj cu masini moderne de calitate, la preturi excelente.